31/5 - Måndag .

Sitter här och äter godis, gör ingenting, var så trött att jag drog upp datorn, och det första jag gör är att logga in på blogg.se , haha trevligt.. Men ska in på facebook med först innan jag skriver vidare...

Okej nu är jag klar.....
Inte uppdaterat idag eftersom det har varit så göööttt väder att man har legat ute och stekt hela dagen typ.. Fick inte så mycket färg eftersom jag använde mig utav brun utan sol hela vintern, & det gör antagningen så att pigmentet blir sämre.. Eller a vad man ska säga.
MAJ
Men nu är det sista maj, och Juni kommer redan imorgon och då är det bara 11dagar kvar till skolavslutningen! Det innebär sommarlov, men eftersom redan ett halvår har gått under 2010, så undrar jag;

Vilken har varit din favoritmånad denna år 2010? Och varför?


Jonathan, asså man kan inte säga så mycket mer än, jag älskar dig!
Alltid någon som förstår och finns för en, du är min största ägodel.

Läsarlistan, vill ni vara med?

Angående läsarlistan jag skrev om här nere, så startade jag den igår & det går till såhär:

Jag har ett papper där det står 3 listor..
I första listan står alla bloggare.
Och sen står dem andra två ruterna så jämnför jag två bloggare hela tiden "nyare deltagere för dem gamla står ju kvar då". Och sen så fortsätter jag så, sen den bästa bloggaren jag tycker lägger jag ut en länk.

Fattar ni? Och ni kanske undrar då : Men ofta hon har läsare när hon inte ens har en header?
Ja det har jag, mer än man tror.. Det är nämligen såhär jag hade en gammal blogg innan och jag börjar om för den blev hackad. & Statistken utalar jag mig inte om här... Den får ni också ta på frågestunden, Trots allt, Baby Senorita är ju ändå min systers ovän ;) Så en sak till!

Om ni läser min blogg och ska följa den eller ha den på eran lilla läsarlista eller minneslista, så kommentera inläggen att ni deltar på min läsarlista för en länk. Sen så följer jag eran somsagt ;)

30/5 - Söndag & födelsedag.

Födelsedag, men inte min!
Haha och ni får inte veta vems heller.....Men jag kan säga att vi ska åka och fira honom/henne på en uteservering på Avenyn någonstanns. Annars händer det nog inte så mycket mer idag, ska träffa min loverboy idag. Och ja! Jag har en pojkvän, honom får ni fråga om på frågestunden jag ska ha snart! När den nu kommer ;)

P.S, om ni vill att ja ska börja läsa era bloggar, så kommentera inläggen & skriv att ni vill vara med på "läsarlistan" som jag har, jag skriver ner bloggar som jag ska läsa varje dag! Och om jag läser era, så vill jag att ni läser mina!!

Uppdaterar mer senare,/


nu blir det stan

Nu ska jag åka till stan.
Ska köpa hårinpackning, nagelack & cigg haha!
svart eller turkost nagelack blir det nog... sen blir det studenten.

juste fick en fråga varför jag ska på student på en lördag?
Jo för att den person jag ska till tog studenten i Torsdags, men hon firar det med släkt & vänner idag för hon var tvungen att resa bort direkt efter hon tog studenten så hon hann inte fira den.. Så idag är jag bjuden.


kiss and hugs

dagens fråga till er?

Nu har jag startat något som heter;
Dagen fråga till er?

Det är inte säkert att jag kommer göra den varje dag, men iallafall så ofta jag kan.
& Det ska då handla om mig, mina hästar eller om ja, mitt liv, tankar m.m.
så nu kommer dagens fråga.
Ska jag bli blond igen eller vara brunett som jag är nu?



29/5 - Lördag

Lördag idag. Det blir att kolla på min kusins student & sedan ska jag träffa Jonathan och Peter.
Skickar in bilder & så på mina vackra män.
Jonathan <3



bloggtoppen

ett bra sätt att få mer läsare på är bloggtoppen, helt klart!

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kissie& Dennis.M e kks? sant eller falskt?

E man transvedit så är man det.
Jag och Dennis har några gemensamma vänner från det lilla samhället han har växt upp på. & han har tydligen sagt till en av dem att han och Kissie brukar ha sex efter att dem har varit på gayklubbar. Då undrar ni nog " Dennis är väll gay " Ja det är han, men jag fattar alla kan väll göra misstag att glömma av att Kissie ser faktiskt ut som en transvedit! Man tänker väll inte på hennes bröst, det är väll hennes grisiga "manliga" ansikte man lägger märke till först!


ser hon inte ut som en transa? SERIÖST


Babyface Senorita

Någon jag hatar är Baby Senorita.
Den feta äckliga skabbiga mulatten från Floda.
Att hon ens finns kvar i bloggvärlden är ett stort frågetecken från mig, att man vill gå in och kolla på hennes fula kläder och ens kolla på hennes fejkade hår som hon säger är så natuligt. Jag umgicks med henne ett tag. Hon är den vridigaste människan jag vet, hon slår folk i stan som berömmer henne för hennes blogg, hon hänger ut oskyldiga människor och  hon liknar nog afrikas störta flodhäst.
Om ni bara kollar på bilden här nere så ser man ju nästan hur mycket hon drunknar i sitt smink & hur fettet bara rinner ner från kroppen. Kollar man noga så ser hon svettig ut och har fett hår. ALLT E FETT PÅ HELA HENNE.
Förresten Grattis SENORITA att du har fått hiv utav gbgs äckligaste kille, Sebastian Julhage. Som själv har legat med 112 tjejer!!!!
Så sluta skriva om mig i din blogg, eller ha en "baktanke" för du vet att jag vinner på det ändå.

du är förgrymt jävla äcklig jag är mycket snyggare babe ;)
juste förlåt glömde säga att jag hjälper inte dig att retuchera dina bilder längre, sen sist du frågade mig.




hiss eller diss?


Jag tycker nog detta är diss. För sådana här skor skulle jag aldrig kunna sätta på mig. Antagligen ska det vacka klack, eller inget... inte något "mittimellan." Kollar man bara här från sidan så ser man ju med en gång att klacken e riktigt jävla ful, nej detta är DISS DISS DISS

finnar är ett stort problem

Jag har fått en fråga som lyder såhär
Hej mitt namn är Kitty! Jag har blivit väldigt påpekad om min hy, jag har lidit av att få lite mer acne än vad andra får, mest mellan ögonbrynen och vid hårbotten i pannan. Vet du något tips på att få bort finnar så snabbt/ekonomiskt och naturligaste sättet? Tacksam för hjälp!

Hej Kitty! Jo innan när jag var mindre så hade jag mycket hudproblem, när jag var 12-15 år. Jag visste inte vad jag skule göra och jag nästan grät till söms, ändå fick ja mycket killar eftersom jag täckte det så mycket med *fjortissmink* haha. Men tillbaka till frågan.. När jag var 15 så kom jag faktiskt på ett eget tips, jag tänkte vad som torkar ut huden och gör den fetare men ändå fräter... Då kom jag på denhär idén.
Att på morgonen så sköljer du bara med vatten ordentligt, men använd inte vanlig tvål för det gör finnarna mer synliga, sen så tar du clerasin på en bomulls tuss och tar på de drabbade ställerna. Många säger att det gör att man får mer finnar, men det är om man tar med vanligt papper så inte allt hinner sjunka in. Sen så tar du på dig ditt vardagssmink som du använder om du nu gör det, men försök undvika fondation och puder, brunkräm fungerar lite bättre. Sen på kvällen så gör du min lilla specialare, ta dig ett varmt bad. Du har ett glas med vatten och ungefär en tsk salt i, och även pressad citron. där i sätter du ner bomullstussen och lägger på de drabbade områderna när du badar. Låt det ligga och tar bort dem efter ungefär 15 minuter, resultat visas efter 3-5 dagar ungefär!

Hoppas detta hjälper!

Kläder från ginatricot


129kr! Snygg att ha med ett lite längre svart linne under.

snygg jeansjacka för 299kr.

detta är inne denna sommaren och kommer vara en trend. Förra sommaren gick det inte så bra med dem här! Men en ny sommar och ett nytt år så glider dessa in som på en halbana och tar toppen vid legginsen. Kostar 99kr!

Ett snyggt bälte för 99kr, detta är så Jennystyle!
Hoppas ni har fått lite tips, GINA TRICOT

Hej

Nu har jag börjat på en ny blogg, eftersom min förra cpa sig genom att någon hackade in sig på den och hade ändrat lösenord och nu är den personen mig och håller sig uppdaterad väldigt mycket, hon misssköter sig inte och skriver saker om mig iallafall som är bra, men jag har ändå anmält henne nu till blogg.se!
Men då börjar vi om från en ny kula, kommer uppdatera mig ungefär en gång om dagen och ibland mer,

RSS 2.0